מדיניות פרטיות

עודכן לאחרונה: 1.5.2020

Codes Card Games מייחסת חשיבות עליונה לפרטיות שלכם. מדיניות הפרטיות הבאה תשקף לכם ותסביר איזה מידע אנחנו אוספים וכיצד אנחנו משתמשים בו. לכל שאלה אנא ידעו אותנו ע"י שליחת דוא"ל בכתובת support@codescardgames.com ואנחנו נשמח לענות. ע"י שימוש באתר זה ו/או כל אחד מהשירותים שלנו, כפי שיוגדרו להלן, את/ה מסכים/ה למדיניות הפרטיות הבאה ולתקנון האתר המשלב בתוכו את מדיניות פרטיות זו.   

***האמור במדיניות זו בלשון זכר הוא לשם הנוחות בלבד והמדיניות מתייחסת לבני כל המינים באופן שווה.

מבוא

מדיניות פרטיות זו ("מדיניות פרטיות") תסביר כיצד Codes Card Games ("Codes Card Games" "אנחנו", "שלנו", "איתנו") מנהלת, משתמשת ואוספת מידע ("מידע", "נתונים", "מידע אישי", "נתונים אישיים") כאשר אתה ("את", "אתה", "אתם", "ממך", "אותך", "לקוח", "משתמש") פונה או משתמש באתר/ים שלנו ("codescardgames.com", codescardgames-hebrew.com", "אתר", "אתרים"), בתוכן, ברשתות חברתיות, עמודי נחיתה, עמודים עסקיים או במוצרים שלנו ("מוצרים", "שירותים").

 

איסוף מידע

כשאתה משתמש בשירותים שלנו ו/או מזמין מוצרים, Codes Card Games אוספת ממך מידע הכולל מידע אישי. סוגי המידע משתנים לפי הפעילות שלך אך עשויים לכלול את השם שלך, כתובת דואר אלקטרוני, מספר טלפון, מספר טלפון נייד, כתובת, ובעת רכישה אמצעי תשלום ו/או פרטי אשראי.

 

חלק מהדרכים בהן אתה עשוי לספק לנו מידע הן לדוגמא כלהלן:

- יצירת חשבון משתמש ("חשבון"): כשאתה יוצר חשבון משתמש באתר שלנו, אתה עשוי למסור לנו שם, כתובת דואר אלקטרוני ומספר טלפון.

- יצירת קשר עם Codes Card Games: כשאתה יוצר איתנו קשר דרך דואר אלקטרוני, טופס יצירת קשר, טופס "הצטרפות לקהילה" או באמצעות טלפון, על מנת לבקש מידע על השירותים ו/או המוצרים, תמיכה טכנית, שירות לקוחות או בכל עניין אחר, אתה עשוי למסור לנו מידע אישי.

- רכישת מוצרים: כשאתה רוכש את המוצרים שלנו אנחנו נבקש ממך מידע אישי הכולל שם, טלפון, דואר אלקטרוני, כתובת למשלוח, כתובת לתשלום ואמצעי תשלום. כשאתה רוכש את המוצרים שלנו דרך צד שלישי המידע האישי שלך נאסף ע"י צד שלישי זה ונתון למדיניות הפרטיות של אותו צד שלישי.

- רשימת דיוור: אם סיפקת לנו כתובת דואר אקלטרוני דרך האתר ו/או דרך צד שלישי ו/או בעת קנייה אתה עשוי לקבל דואר אלקטרוני תקופתי או דואר אלקטרוני עם מידע אודות מוצרים ושירותים של Codes Card Games, הצעות או אירועים עתידיים שאנו מאמינים שעשויים לעניין אותך.    

- אירועים שיווקיים והצעות: כשאתה משתתף או מגיב לאירוע שיווקי ונותן לנו מידע אישי.

- רשתות חברתיות ועמודים עסקיים: כשאתה פונה אלינו דרך העמודים העסקיים שלנו ברשתות החברתיות (פייסבוק, אינסטגרם, טוויטר, פינטרסט, לינקדין). 

- איסוף מידע אוטומטי: כשאתה גולש באתרים שלנו ו/או משתמש בשירותים שלנו, אנו עשויים לקבל מידע אודותיך מצד שלישי כדוגמת Google Analytics. אותו מידע יכול לכלול נתונים דמוגרפיים כגון גיל, מין, נתונים גיאוגרפיים כגון מדינה או כתובת IP, נתוני גלישה כגון תוכנות ופלטפורמות או סוג המכשיר ממנו אתה גולש, שפה וזמן הגלישה באתרים שלנו.

*מסירת הפרטים האישיים בטופס ההזמנה ו/או בטופס יצירת קשר ו/או בטופס "הצטרפות לקהילה" נעשית ע"פ רצונו של הלקוח ובהסכמתו המלאה. מילוי הפרטים מעיד על הסכמתו של הלקוח למסירתם.

איך אנחנו משתמשים במידע שאנחנו אוספים:

אנחנו משתמשים במידע שאנחנו אוספים באופן הבא:

1. לספק מוצרים, שירותים או מידע ללקוחות ו/או משתמשים באתר, כולל:

-אספקת המוצרים ו/או השירותים ללקוח וחיוב בגין הזמנות.

-מענה לשאלות ובקשות לקוח ו/או משתמש באתר.

-מתן תמיכה טכנית באתר ו/או בטלפון ללקוחות ו/או משתמשים.

-בקשות למשוב ו/או סקירות המוצרים ו/או השירותים בכדי לשפר את המוצרים ו/או השירותים שלנו.

-לאפשר ללקוחות ו/או משתמשים להירשם למערכת הדיוור שלנו.

2. למטרות אדמיניסטרטיביות, כולל:

-ניתוח ואומדן ההתעניינות והביקוש של לקוחות ומשתמשים קיימים ופוטנציאליים לשירותים והמוצרים של Codes Card Games .

-לצורך מחקר ופיתוח מוצרים ושירותים חדשים.

-לצורך שימור איכות גבוהה של המוצרים והשירותים הקיימים.

- לדבר איתכם על המוצרים והשירותים שלנו.

-לצורך מניעת פוטנציאל לפעילות אסורה או בלתי חוקית.

-לאכוף את תנאי השירות שלנו או הסכמים אחרים.

-לצורך ניהול ספרים מול רשויות המס.

3. למטרות שיווקיות ופרסום של Codes Card Games , כולל:

-לעצב תוכן שיווקי, פרסומות והצעות.

-ליידע אתכם לגבי הצעות, מוצרים או שירותים שעשויים לעניין אתכם.

-לשלוח לכם עדכונים תקופתיים באמצעות דוא"ל.

- לכל מטרה שיווקית אחרת בהינתן הסכמתכם מראש.

4. צד שלישי: בשום מקרה Codes Card Games לא מעבירה פרטים אישיים ו/או כתובות דואר אלקטרוני לצד שלישי, שלא בהסכמה מפורשת של הלקוח, בכתב ומראש, למעט במקרים הבאים:

-פרטי העסקה מועברים לחברת האשראי לצורך חיוב, באופן מוצפן על פי תקן אבטחת מידע SSL ופרטי האשראי לא נרשמים במחשבי ואינם מוחזקים בידי Codes Card Games.

-שם, מספר טלפון וכתובת של הרוכשים באתר מועברים לחברת שליחויות לצורך אספקת המוצרים.

-שמות הרוכשים מועברים לרשויות המס ומשרד רו"ח באמצעות קבלות.   

- שם ודואר אלקטרוני מועברים למערכות דיוור בין היתר Google Cloud, Wix.com.

 

 

אבטחת מידע

Codes Card Games משתמשת במערכות ונוקטת באמצעים שנועדו לצמצם את הסיכונים לחדירה בלתי מורשית למאגרי המידע. יחד עם זאת, Codes Card Games אינה מתחייבת שהאתר יהיה חסין לחלוטין מפני חדירות, גישה בלתי מורשית ו/או שימוש בלתי חוקי במאגרי מידע אלה.

במקרים שאינם בשליטתה ו/או נובעים מכוח עליון ובלבד ש-Codes Card Games נקטה באמצעים סבירים, Codes Card Games לא תהא אחראית לכל סוג של נזק, עקיף ו/או ישיר שייגרם ללקוח או למי מטעמו ו/או אם מידע זה אבד ו/או יגיע לגורם עוין ו/או יעשה בו שימוש שלא בהרשאה ו/או בדרך בלתי חוקית.

 הכלים העומדים בידי הלקוח ו/או המשתמש בנושא פרטיות

על פי חוק הגנת הפרטיות, התשמ"א 1981, כל לקוח או משתמש רשאי לעיין במידע הנוגע אליו, אשר מוחזק בידי Codes Card Games ע"י שליחת בקשה בכתב באמצעות דואר אלקטרוני לכתובת support@codescardgames.com.

 

שינויים במדיניות פרטיות זו

אנו עשויים לשנות את מדיניות פרטיות זו מעת לעת לפי שיקול דעתנו הבלעדי. שינויים מהותיים יפורסמו באתר ויקבלו תוקף מחייב ממועד פרסומם. במידה ואתה משתמש בשירותים ו/או המוצרים שלנו לאחר פרסום מדיניות הפרטיות המעודכנת, אתה מבין ומסכים כי קיבלת את מדיניות הפרטיות המעודכנת. אם בשלב מסוים אינך מסכים לאף חלק ממדיניות הפרטיות המעודכנת, עליך להפסיק להשתמש בשירותים ו/או מוצרים שלנו באופן מיידי.

תקנון אתר

עודכן לאחרונה: 18.6.2020

***האמור בתקנון זה בלשון זכר, הוא לשם הנוחות בלבד והתקנון מתייחס לבני כל המינים באופן שווה.

 

אין להפיץ, לשכפל, להעתיק, למכור, לשדר, לפרסם, או לעשות כל שימוש מסחרי כלשהו בכל או בחלק מתכניו של האתר, או המוצרים הנמכרים באתר, כולל מוצרים, תמונות, גרפיקה, סרטוני וידאו, איורים, לוגו, סימנים מסחריים, תיאורים, עיצוב וכל דבר אחר המוצג באתר, אלא אם ניתנה רשות כתובה וחתומה לכך בכתב ומראש ע"י Codes Card Games בלבד.

 

מדיניות מכירות

מבוא

אתר codescardgames-hebrew.com ("האתר") מופעל ע"י Codes Card Games ("Codes Card Games", "אנחנו", "שלנו") ומשמש גם בתור אתר מכירות לרכישת קודים האי האבוד ("קודים האי האבוד", "Codes The Lost Island", "משחק קלפים", "מוצרים", "שירותים"). 

כל הרוכש שירותים ו/או מתעתד לרכוש ו/או לקבל מידע ו/או גולש באתר ו/או משתתף בפעילות המוצעת באתר, מצהיר ומתחייב כי קרא את תקנון זה ומסכים להוראותיו. הנ"ל מצהיר ומתחייב כי הוא מסכים גם למדיניות הפרטיות הנמצאת בפרק הקודם.

 

תנאי רכישה, קבלת שירותים ו/או מידע

בעת הזמנה באתר, הרוכש (להלן- הרוכש) מצהיר כי מלאו לו 18 שנים וכי הוא מחזיק בכרטיס אשראי תקף של אחת מחברות האשראי הפעילות בישראל.

הזמנתו של הרוכש תתקבל ע"י Codes Card Games (להלן- אישור הזמנה) בתנאי שנתמלאו שני התנאים הבאים:

  1. חברת האשראי של הרוכש או Paypal אישרו את ביצוע העסקה.

  2. מען הרוכש נמצא בשטח מדינת ישראל בלבד.

מדיניות מחירים ומשלוחים

המחירים באתר (כולל מחירי הוצאות משלוח) ותנאי התשלום עשויים להשתנות מעת לעת. ל-Codes Card Games הזכות לשנות מחירים אלה מעת לעת, להציע מבצעים והנחות וכל אלה לפי שיקול דעתה הבלעדי.

מחיר המוצר יופיע לצד שם המוצר, מתחתיו או מעליו, ואינו כולל את עלות המשלוח, אלא אם נכתב “משלוח חינם” באופן מפורש.

עלות המשלוחים הינה על פי בחירת הלקוח באופן השירות.

המשלוח יגיע ליעד המבוקש תוך 5-10 ימי עסקים מרגע אישור ההזמנה.

כאמור, הזמנות משלוחים מאתר זה יגיעו למענים בתחום שטח מדינת ישראל בלבד.

במקרה שבוצעה הזמנה לרכישת מוצר/מוצרים המוצגים באתר והתברר כי מי מהמוצרים אזל,Codes Card Games תודיע לרוכש באמצעות הטלפון וכרטיס האשראי יזוכה בהתאם. פיצוי לא יינתן במקרה זה.

מדיניות תשלומים

התמורה בגין המוצרים ו/או השירותים תגבה באמצעות כרטיס אשראי או Paypal. סך התמורה בו יחוייב הרוכש יוצג ב"סל הקניות" ליד הכותרת "סה"כ לתשלום".

פרטי הרוכש

בעת הזמנה יתבקש הרוכש להזין פרטים אישיים, פרטי כרטיס אשראי, כתובת וכו' (להלן- הפרטים).

פרטי העסקה מועברים לחברת האשראי לצורך חיוב, באופן מוצפן על פי תקן אבטחת מידע SSL ופרטי האשראי לא נרשמים במחשבי ואינם מוחזקים בידי Codes Card Games.

פרטי ההזמנה (פרטים אישיים וכתובת) יועברו לספקים, וזאת רק על מנת להשלים את פעולות הרכישה שבוצעו על ידי הרוכש. שימושים אלה ושימושים אחרים יתבצעו במסגרת מדיניות הפרטיות.

Codes Card Games אינה אחראית להקלדת פרטים שגויים ע"י הרוכש ולה הזכות לפסול את ההזמנה במקרים כאלה. כמו כן הנ"ל איננה אחראית באם לא נתקבלו פרטים אלה או לכל תקלה טכנית כזו או אחרת המונעת ביצוע הזמנה באתר.

הקלדת פרטים כוזבים הינה עבירה פלילית. נגד מוסרי פרטים כוזבים יינקטו צעדים משפטיים, לרבות תביעות נזיקין בגין נזקים שעלולים להיגרם ל-Codes Card Games או מי מספקיה.

Codes Card Games תהא רשאית לפנות לרוכשים בכתב או בעל פה, באמצעות הודעות SMS, טלפון, הודעות דוא"ל, בכל מידע הנוגע לאתר, לרבות מבצעים והצעות, אלא אם יודיע הרוכש בכתב כי איננו מעוניין בכך.

אחריות רכישה

Codes Card Games רואה ערך גבוה באיכות המוצרים המוצעים באתר. במידה ונתגלה מוצר פגום שמקורו ביצור ו/או בזמן אספקת המשלוח, זכאי הרוכש להודיע על כך באמצעות פניה לכתובת הדוא"ל support@codescardgames.com. Codes Card Games תבדוק את התלונה ותהא רשאית להחליף את המוצר הפגום או לזכות את הרוכש בסך התמורה ששולמה בגין אותו מוצר, על פי שיקול דעתה הבלעדי.

ביטול הזמנות ורכישות ע"י הרוכש

לפי חוק הגנת הצרכן התשמ"א 1981 (להלן- החוק), רשאי הרוכש לבטל את העסקה בכפוף לתנאים הבאים:

  1. בטרם חלפו 14 ימים מיום קבלת המוצר, ניתן לבטל את העסקה באמצעות שליחת הודעה לכתובת המייל support@codescardgames.com או באמצעות טופס יצירת קשר הנמצא בעמוד "דברו איתנו" באתר.

  2. במקרה של ביטול העסקה יחוייב הרוכש בשיעור של 5% אך לא למעלה מ-100 ₪, בהתאם להוראות החוק, ובמקרה ועלות המשלוח מומנה ע"י Codes Card Games יחוייב הלקוח בעלות זו.

  3. חלה חובת החזרת המוצר, ע"י הלקוח, לנקודת איסוף ברחוב בן גוריון 2, הרצליה ובתיאום זמן מראש באמצעות פניה לכתובת המייל support@codescardgames.com. הלקוח יחזיר את המוצר באריזתו המקורית, שלם וללא פגיעה מכל סוג שהוא.

מטרות שימוש באתר

במסגרת השימוש באתר מותר למשתמשים לבצע פעולות הזמנה, רכישה, לבקש שירותים ו/או מידע. כל שימוש אחר באתר הינו אסור. העושה שימוש בלתי ראוי באתר זה, מתחייב לשפות את Codes Card Games בגין כל נזק העלול להיגרם כתוצאה משימוש בלתי הולם זה, כולל הוצאות מכל סוג שהוא לרבות הוצאות משפטיות.

 

שינויים בתקנון האתר

Codes Card Games עשויה לשנות את תקנון אתר זה מעת לעת לפי שיקול דעתה הבלעדי. שינויים מהותיים יפורסמו באתר ויקבלו תוקף מחייב ממועד פרסומם. במידה ואתה משתמש בשירותים ו/או המוצרים שלנו לאחר פרסום תקנון האתר המעודכן, אתה מבין ומסכים כי קיבלת את תקנון האתר המעודכן. אם בשלב מסוים אינך מסכים לאף חלק מתקנון האתר המעודכן, עליך להפסיק להשתמש בשירותים ו/או מוצרים שלנו באופן מיידי.