מדיניות פרטיות

עודכן לאחרונה: 1.6.2020

Codes Card Games מייחסת חשיבות עליונה לפרטיות שלכם. מדיניות הפרטיות הבאה תשקף לכם ותסביר איזה מידע אנחנו אוספים וכיצד אנחנו משתמשים בו. לכל שאלה אנא ידעו אותנו ע"י שליחת דוא"ל בכתובת support@codescardgames.com ואנחנו נשמח לענות.

 

ע"י שימוש באתר זה ו/או כל אחד מהשירותים שלנו, כפי שיוגדרו להלן, את/ה מסכים/ה למדיניות הפרטיות הבאה ולתקנון האתר המשלב בתוכו את מדיניות פרטיות זו.   

***האמור במדיניות זו בלשון זכר הוא לשם הנוחות בלבד והמדיניות מתייחסת לבני כל המינים באופן שווה.

 

מבוא

 

מדיניות פרטיות זו ("מדיניות פרטיות") תסביר כיצד Codes Card Games ("Codes Card Games" "אנחנו", "שלנו", "איתנו") מנהלת, משתמשת ואוספת מידע ("מידע", "נתונים", "מידע אישי", "נתונים אישיים") כאשר אתה ("את", "אתה", "אתם", "ממך", "אותך", "לקוח", "משתמש") פונה או משתמש באתר/ים שלנו ("codescardgames.com", codescardgames-hebrew.com", "אתר", "אתרים"), בתוכן, ברשתות חברתיות, עמודי נחיתה, עמודים עסקיים או במוצרים שלנו ("מוצרים", "שירותים").

 

איסוף מידע

כשאתה משתמש בשירותים שלנו ו/או מזמין מוצרים, Codes Card Games אוספת ממך מידע הכולל מידע אישי. סוגי המידע משתנים לפי הפעילות שלך אך עשויים לכלול את השם שלך, כתובת דואר אלקטרוני, מספר טלפון, מספר טלפון נייד, כתובת, ובעת רכישה אמצעי תשלום ו/או פרטי אשראי. חלק מהדרכים בהן אתה עשוי לספק לנו מידע הן לדוגמא כלהלן:

- יצירת חשבון משתמש ("חשבון"): כשאתה יוצר חשבון משתמש באתר שלנו, אתה עשוי למסור לנו שם, כתובת דואר אלקטרוני ומספר טלפון.

- יצירת קשר עם Codes Card Games: כשאתה יוצר איתנו קשר דרך דואר אלקטרוני, טופס יצירת קשר, טופס "הצטרפות לקהילה" או באמצעות טלפון, על מנת לבקש מידע על השירותים ו/או המוצרים, תמיכה טכנית, שירות לקוחות או בכל עניין אחר, אתה עשוי למסור לנו מידע אישי.

- רכישת מוצרים: כשאתה רוכש את המוצרים שלנו אנחנו נבקש ממך מידע אישי הכולל שם, טלפון, דואר אלקטרוני, כתובת למשלוח, כתובת לתשלום ואמצעי תשלום. כשאתה רוכש את המוצרים שלנו דרך צד שלישי המידע האישי שלך נאסף ע"י צד שלישי זה ונתון למדיניות הפרטיות של אותו צד שלישי.

- רשימת דיוור: אם סיפקת לנו כתובת דואר אקלטרוני דרך האתר ו/או דרך צד שלישי ו/או בעת קנייה אתה עשוי לקבל דואר אלקטרוני תקופתי או דואר אלקטרוני עם מידע אודות מוצרים ושירותים של Codes Card Games, הצעות או אירועים עתידיים שאנו מאמינים שעשויים לעניין אותך.    

- אירועים שיווקיים והצעות: כשאתה משתתף או מגיב לאירוע שיווקי ונותן לנו מידע אישי.

- רשתות חברתיות ועמודים עסקיים: כשאתה פונה אלינו דרך העמודים העסקיים שלנו ברשתות החברתיות או מביע מעורבות בהצעות שאנחנו מפרסמים (פייסבוק, אינסטגרם, טוויטר, פינטרסט, לינקדין). 

- איסוף מידע אוטומטי: כשאתה גולש באתרים שלנו ו/או משתמש בשירותים שלנו, אנו עשויים לקבל מידע אודותיך מצד שלישי כדוגמת Google Analytics. אותו מידע יכול לכלול נתונים דמוגרפיים כגון גיל, מין, נתונים גיאוגרפיים כגון מדינה או כתובת IP, נתוני גלישה כגון תוכנות ופלטפורמות או סוג המכשיר ממנו אתה גולש, שפה וזמן הגלישה באתרים שלנו.

*מסירת הפרטים האישיים בטופס ההזמנה ו/או בטופס יצירת קשר ו/או בטופס "הצטרפות לקהילה" נעשית ע"פ רצונו של הלקוח ובהסכמתו המלאה. מילוי הפרטים מעיד על הסכמתו של הלקוח למסירתם.

 

איך אנחנו משתמשים במידע שאנחנו אוספים:

 

אנחנו משתמשים במידע שאנחנו אוספים באופן הבא:

1. לספק מוצרים, שירותים או מידע ללקוחות ו/או משתמשים באתר, כולל:

-אספקת המוצרים ו/או השירותים ללקוח וחיוב בגין הזמנות.

-מענה לשאלות ובקשות לקוח ו/או משתמש באתר.

-מתן תמיכה טכנית באתר ו/או בטלפון ללקוחות ו/או משתמשים.

-בקשות למשוב ו/או סקירות המוצרים ו/או השירותים בכדי לשפר את המוצרים ו/או השירותים שלנו.

-לאפשר ללקוחות ו/או משתמשים להירשם למערכת הדיוור שלנו.

2. למטרות אדמיניסטרטיביות, כולל:

-ניתוח ואומדן ההתעניינות והביקוש של לקוחות ומשתמשים קיימים ופוטנציאליים לשירותים והמוצרים של Codes Card Games .

-לצורך מחקר ופיתוח מוצרים ושירותים חדשים.

-לצורך שימור איכות גבוהה של המוצרים והשירותים הקיימים.

- לדבר איתכם על המוצרים והשירותים שלנו.

-לצורך מניעת פוטנציאל לפעילות אסורה או בלתי חוקית.

-לאכוף את תנאי השירות שלנו או הסכמים אחרים.

-לצורך ניהול ספרים מול רשויות המס.

3. למטרות שיווקיות ופרסום של Codes Card Games , כולל:

-לעצב תוכן שיווקי, פרסומות והצעות.

-ליידע אתכם לגבי הצעות, מוצרים או שירותים שעשויים לעניין אתכם.

-לשלוח לכם עדכונים תקופתיים באמצעות דוא"ל.

- לכל מטרה שיווקית אחרת בהינתן הסכמתכם מראש.

4. צד שלישי: בשום מקרה Codes Card Games לא מעבירה פרטים אישיים ו/או כתובות דואר אלקטרוני לצד שלישי, שלא בהסכמה מפורשת של הלקוח, בכתב ומראש, למעט במקרים הבאים:

-פרטי העסקה מועברים לחברת האשראי לצורך חיוב, באופן מוצפן על פי תקן אבטחת מידע SSL ופרטי האשראי לא נרשמים במחשבי ואינם מוחזקים בידי Codes Card Games.

-שם, מספר טלפון וכתובת של הרוכשים באתר מועברים לחברת שליחויות לצורך אספקת המוצרים.

-שמות הרוכשים מועברים לרשויות המס ומשרד רו"ח באמצעות קבלות.   

- שם ודואר אלקטרוני מועברים למערכות דיוור בין היתר Google Cloud, Wix.com.

אבטחת מידע

Codes Card Games משתמשת במערכות ונוקטת באמצעים שנועדו לצמצם את הסיכונים לחדירה בלתי מורשית למאגרי המידע. יחד עם זאת, Codes Card Games אינה מתחייבת שהאתר יהיה חסין לחלוטין מפני חדירות, גישה בלתי מורשית ו/או שימוש בלתי חוקי במאגרי מידע אלה.

במקרים שאינם בשליטתה ו/או נובעים מכוח עליון ובלבד ש-Codes Card Games נקטה באמצעים סבירים, Codes Card Games לא תהא אחראית לכל סוג של נזק, עקיף ו/או ישיר שייגרם ללקוח או למי מטעמו ו/או אם מידע זה אבד ו/או יגיע לגורם עוין ו/או יעשה בו שימוש שלא בהרשאה ו/או בדרך בלתי חוקית.

 

הכלים העומדים בידי הלקוח ו/או המשתמש בנושא פרטיות:

על פי חוק הגנת הפרטיות, התשמ"א 1981, כל לקוח או משתמש רשאי לעיין במידע הנוגע אליו, אשר מוחזק בידי Codes Card Games ע"י שליחת בקשה בכתב באמצעות דואר אלקטרוני לכתובת support@codescardgames.com.

 

שינויים במדיניות פרטיות זו

אנו עשויים לשנות את מדיניות פרטיות זו מעת לעת לפי שיקול דעתנו הבלעדי. שינויים מהותיים יפורסמו באתר ויקבלו תוקף מחייב ממועד פרסומם. במידה ואתה משתמש בשירותים ו/או המוצרים שלנו לאחר פרסום מדיניות הפרטיות המעודכנת, אתה מבין ומסכים כי קיבלת את מדיניות הפרטיות המעודכנת. אם בשלב מסוים אינך מסכים לאף חלק ממדיניות הפרטיות המעודכנת, עליך להפסיק להשתמש בשירותים ו/או מוצרים שלנו באופן מיידי.